Запис Детальніше

Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В. В.
Новгородська Н. В.
Новаленко Н. О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни «Технологія молочної галузі».
Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» для виконання курсових проектів з дисципліни «Технологія переробки молока».
 
Date 2013-10-30
2013-10-30
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6960
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6960