Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Власенко В. В.
Новгородська Н. В. Новаленко Н. О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни «Технологія молочної галузі». Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» для виконання курсових проектів з дисципліни «Технологія переробки молока». |
|
Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6960
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6960
|
|