Запис Детальніше

Планування виробництва кормів. Методичні вказівки для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Планування виробництва кормів. Методичні вказівки для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Панько В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведено методичні вказівки для виконання практичних робіт, питання самостійної роботи, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу.
Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7054
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7054