Запис Детальніше

Гігієна тварин. Методичні вказівки та завдання до виконання курсового проекту студентами напряму 6.090102 „Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гігієна тварин. Методичні вказівки та завдання до виконання курсового проекту студентами напряму 6.090102 „Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва”
 
Creator Яремчук О.С.
Романенко Т.Д.
Шмалій А.П.
Трачук Є.Г.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В методичних вказівках та завданнях до виконання курсового проекту студентами напряму 6.090102 „Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва”, передбачено надати студентам допомогу в самостійному пошуку літературних джерел, які потребують підвищення ролі і значення ветеринарно-санітарних заходів у тваринництві . У тому числі і гігієнічних, які становлять невід’ємну частину виробничих технологій, проводиться ряд розрахунків з оптимальних параметрів мікроклімату, вентиляції, теплового балансу, водопостачання.
Методичні вказівки розраховані для студентів вищих навчальних закладів ІІІ- ІУ рівнів акредитації зі спеціальності 6.090102 „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7064
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7064