Гігієна тварин. Методичні вказівки та завдання до виконання курсового проекту студентами напряму 6.090102 „Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гігієна тварин. Методичні вказівки та завдання до виконання курсового проекту студентами напряму 6.090102 „Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва”
|
|
Creator |
Яремчук О.С.
Романенко Т.Д. Шмалій А.П. Трачук Є.Г. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В методичних вказівках та завданнях до виконання курсового проекту студентами напряму 6.090102 „Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва”, передбачено надати студентам допомогу в самостійному пошуку літературних джерел, які потребують підвищення ролі і значення ветеринарно-санітарних заходів у тваринництві . У тому числі і гігієнічних, які становлять невід’ємну частину виробничих технологій, проводиться ряд розрахунків з оптимальних параметрів мікроклімату, вентиляції, теплового балансу, водопостачання. Методичні вказівки розраховані для студентів вищих навчальних закладів ІІІ- ІУ рівнів акредитації зі спеціальності 6.090102 „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. |
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7064
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7064
|
|