Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання практичних робіт для студентів заочної форми факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання практичних робіт для студентів заочної форми факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У методичних вказівках з навчальної дисципліни представлені вимоги стандартів до забійних тварин, їх переробки, визначення категорії вгодованості, фактори, що впливають на якість мясопродуктів. Викладенно порядок проведення ветеринарно-санітарної експертизи мяса, продуктів їх переробки, заготівля та виготовлення з них харчової та технічної продукції.
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7065
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7065
|
|