Запис Детальніше

Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання практичних робіт для студентів заочної форми факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання практичних робіт для студентів заочної форми факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за спеціальністю 7.09010201 ТВіППТ
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних вказівках з навчальної дисципліни представлені вимоги стандартів до забійних тварин, їх переробки, визначення категорії вгодованості, фактори, що впливають на якість мясопродуктів. Викладенно порядок проведення ветеринарно-санітарної експертизи мяса, продуктів їх переробки, заготівля та виготовлення з них харчової та технічної продукції.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7065
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7065