Використання нових фітосиропів в технології кисломолочних напоїв з маслянки
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нових фітосиропів в технології кисломолочних напоїв з маслянки
|
|
Creator |
Ю. Р. Гачак
В. О. Наговська |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 5(45)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розглядається питання застосовування вітчизняних фітосиропів «Шипшиновий з горобиною» та «М"ята» в якості солодких наповнювачів в технології кисломолочних напоїв з маслянки. Вивчено, розроблено рецептуру даних кисломолочних напоїв та запропоновано для виробництва з метою розширення вітчизняного асортименту продуктів лікувально-профілактичного призначення.
|
|
Date |
2013-12-04
2013-12-04 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7099
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7099
|
|