Запис Детальніше

Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування*

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування*
 
Creator С. О. Олійник
 
Subject Статті
2010. Випуск 5(45)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Доведено, що вирощування бугаців української м"ясної, світлої аквітанської та сірої української порід за новою низьковитратною технологією збільшує питому вагу білку у їстівних частинах їх тіла на 2,31-9,64г (Р<0,05) та сприяє отриманню більш високоякісних харчових продуктів у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній системі вирощування.
 
Date 2013-12-05
2013-12-05
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7108
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7108