Запис Детальніше

Проблема якості та безпеки продуктів харчування в Україні

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблема якості та безпеки продуктів харчування в Україні
 
Creator І. М. Турчин
Н. Б. Сливка
 
Subject Статті
2010. Випуск 5(45)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Якість, як категорія, є національною ідеєю всіх розвинутих країн світу. Стосується це будь-якої продукції, послуг, соціального забезпечення, всіх сфер діяльності людини в цілому. Проблема якості продукції та послуг українського виробника відіграє першочергову роль у визначенні рівня життя в країні, її конкурентоспроможності на міжнародному ринку, стабільності національної валюти, тобто є чинником національної безпеки.
 
Date 2013-12-05
2013-12-05
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7110
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7110