Запис Детальніше

«Технологічне обладнання лінії виробництва морозива». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” денної та заочної

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Технологічне обладнання лінії виробництва морозива». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” денної та заочної
 
Creator Друкований М.Ф.
Зозуляк І.А.
Зозуляк О.В.
Янович В.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Морозиво - це солодкий збитий заморожений продукт, який виробляється згідно з існуючими рецептурами. До складу морозива входять молоко та молочні продукти, плодово-ягідна та овочева сировина, сахароза, стабілізатори. Склад деяких видів морозива передбачає використання яєчних продуктів, смакових та ароматичних речовин.
На сьогоднішній день налічуються сотні різновидів морозива, при чому його асортиментний ряд з кожним роком невпинно збільшується. За прийнятою класифікацією морозиво класифікують за способом виробництва та за видом продукту чи наповнювача. Розгорнута класифікація представлена на рисунку1
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7123
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7123