Запис Детальніше

Тематичний модуль 2. Частина 1 «Технологічне обладнання лінії первинної переробки молока». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тематичний модуль 2. Частина 1 «Технологічне обладнання лінії первинної переробки молока». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
 
Creator Берник І.М.
Зозуляк І.А.
Зозуляк О.В.
Янович В.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Молоко - біологічна рідина, яка утворюється в молочній залозі ссавців і володіє високою харчовою цінністю, імунологічними і бактерицидними властивостями. Воно являє собою складну полідисперсну систему, що складається з дисперсійного середовища (води - 83 ... 89%) і розподілених в ній сухих речовин (жиру, білка, молочного цукру, мінеральних солей, а також ферментів, вітамінів, газів та ін), званих дисперсної фазою.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7124
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7124