Тематичний модуль 2. Частина 1 «Технологічне обладнання лінії первинної переробки молока». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тематичний модуль 2. Частина 1 «Технологічне обладнання лінії первинної переробки молока». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
|
|
Creator |
Берник І.М.
Зозуляк І.А. Зозуляк О.В. Янович В.П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Молоко - біологічна рідина, яка утворюється в молочній залозі ссавців і володіє високою харчовою цінністю, імунологічними і бактерицидними властивостями. Воно являє собою складну полідисперсну систему, що складається з дисперсійного середовища (води - 83 ... 89%) і розподілених в ній сухих речовин (жиру, білка, молочного цукру, мінеральних солей, а також ферментів, вітамінів, газів та ін), званих дисперсної фазою.
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7124
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7124
|
|