Запис Детальніше

Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для виконання курсових проектів для студентів денної форми навчання із напрямку підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для виконання курсових проектів для студентів денної форми навчання із напрямку підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
 
Creator Вознюк О.І.
Скоромна О.І.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Курсовий проект – робота, самостійно виконана студентом з метою закріплення і поглиблення своїх знань, набуття вмінь використовувати теоретичний матеріал для вирішення конкретних практичних завдань, користуватися посібниками, довідковою, періодичною літературою, досягненнями науки і передового досвіду.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7136
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7136