Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для лабораторних занять студентів денної форми навчання за напрямом 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для лабораторних занять студентів денної форми навчання за напрямом 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
|
|
Creator |
Скоромна О.І.
Вознюк О.І. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Технологія виробництва молока і яловичини – провідна галузь тваринництва, що забезпечує виробництво високоцінного продукту харчування – молока і яловичини, а також шкіряної та іншої сировини для промисловості. В нашій країні від великої рогатої худоби отримують більше 90 % молока від валового виробництва. Завдання по забезпеченню населення нашої країни молоком можуть бути вирішені лише при правильному веденні молочного скотарства, при широкому використанні в тваринництві досягнень сільськогосподарської науки і передової практики. |
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7137
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7137
|
|