Запис Детальніше

Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для лабораторних занять студентів денної форми навчання за напрямом 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для лабораторних занять студентів денної форми навчання за напрямом 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
 
Creator Скоромна О.І.
Вознюк О.І.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Технологія виробництва молока і яловичини – провідна галузь тваринництва, що забезпечує виробництво високоцінного продукту харчування – молока і яловичини, а також шкіряної та іншої сировини для промисловості. В нашій країні від великої рогатої худоби отримують більше 90 % молока від валового виробництва.
Завдання по забезпеченню населення нашої країни молоком можуть бути вирішені лише при правильному веденні молочного скотарства, при широкому використанні в тваринництві досягнень сільськогосподарської науки і передової практики.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7137
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7137