Запис Детальніше

Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів –заочної форми навчання із спеціальності 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».-

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів –заочної форми навчання із спеціальності 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».-
 
Creator Бігун П.П.
Бігун Ю.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової програми з навчальної дисципліни «Технологія переробки тварин та продукції забою».
Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із напряму підготовки 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7142
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7142