Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701- «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701- «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Бігун П.П.
Бігун Ю.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних вказівках розкривається значення харчових виробництв у промисловості України та вказуються основні їх проблеми. Розглядається класифікація харчових виробництв. Висвітлюються особливості харчових продуктів у порівнянні з виробами інших галузей промисловості: забезпечення товарних якостей, гігієнічних вимог, фі¬зіологічних потреб людини, збагачення харчових продуктів біологічно не¬обхідними речовинами певної направленої дії. Харчова технологія та етапи її розвитку.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7144
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7144