Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701- «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701- «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Бігун П.П.
Бігун Ю.П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У методичних вказівках розкривається значення харчових виробництв у промисловості України та вказуються основні їх проблеми. Розглядається класифікація харчових виробництв. Висвітлюються особливості харчових продуктів у порівнянні з виробами інших галузей промисловості: забезпечення товарних якостей, гігієнічних вимог, фі¬зіологічних потреб людини, збагачення харчових продуктів біологічно не¬обхідними речовинами певної направленої дії. Харчова технологія та етапи її розвитку.
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7144
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7144
|
|