Запис Детальніше

Технологія виробництва м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів –заочної форми навчання із напряму підготовки 7.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів –заочної форми навчання із напряму підготовки 7.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Бігун П.П.
Бігун Ю.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової програми з навчальної дисципліни «Технології м’яса і м’ясопродуктів».
Рекомендовано для студентів денної форми навчання із напряму підготовки 7.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7145
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7145