Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів заочної форми навчання вищих навчальних закладів 111 та 1У рівнів акредитації з спеціальності 7.09010201 факультету Технології виробництва
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів заочної форми навчання вищих навчальних закладів 111 та 1У рівнів акредитації з спеціальності 7.09010201 факультету Технології виробництва
|
|
Creator |
Бігун П.П.
Бігун Ю.П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У рекомендаціях наведені питання до самостійної підготовки з дисципліни “Технологія переробки тварин та продукції забою” студентами заочної форми навчання.
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7150
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7150
|
|