Запис Детальніше

Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів заочної форми навчання вищих навчальних закладів 111 та 1У рівнів акредитації з спеціальності 7.09010201 факультету Технології виробництва

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів заочної форми навчання вищих навчальних закладів 111 та 1У рівнів акредитації з спеціальності 7.09010201 факультету Технології виробництва
 
Creator Бігун П.П.
Бігун Ю.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У рекомендаціях наведені питання до самостійної підготовки з дисципліни “Технологія переробки тварин та продукції забою” студентами заочної форми навчання.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7150
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7150