Запис Детальніше

Проектування м'ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату. Навчальний посібник до технологічних розрахунків при виконанні курсового проекту і випускної кваліфікаційної роботи для студентів напряму підготовки 051701 -

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування м'ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату. Навчальний посібник до технологічних розрахунків при виконанні курсового проекту і випускної кваліфікаційної роботи для студентів напряму підготовки 051701 -
 
Creator Бігун П.П.
 
Subject Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Представлені асортимент консервів, технологічні схеми виробництва, методика проектування і технологічні розрахунки м`ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату а також довідковий матеріал по нормах технологічного проектування.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7152
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7152