Запис Детальніше

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В.В.
Крижак Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час самостійного вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів».
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7184
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7184