Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 7.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 7.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Відповідно до навчального плану та програми дисципліни "Технологія переробки молока" студент має можливість ознайомитися зі структурою дисципліни, загальними вказівками до виконання практичних занять, списком рекомендованої літератури.
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7187
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7187
|
|