Програма переддипломної практики на підприємствах харчової та переробної промисловості. Методичні вказівки для проходження практики , написанню та оформлення звіту для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові технології та інженерія»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма переддипломної практики на підприємствах харчової та переробної промисловості. Методичні вказівки для проходження практики , написанню та оформлення звіту для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Бігун П.П.
Бігун Ю. П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Представлені обов’язки студентів при проходженні практики, організація практики, методичні вказівки до складання звіту про практику, оцінювання практики. зміст практики та збір необхідного матеріалу при написанні звіту.
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7192
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7192
|
|