Запис Детальніше

Програма переддипломної практики на підприємствах харчової та переробної промисловості. Методичні вказівки для проходження практики , написанню та оформлення звіту для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма переддипломної практики на підприємствах харчової та переробної промисловості. Методичні вказівки для проходження практики , написанню та оформлення звіту для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові технології та інженерія»
 
Creator Бігун П.П.
Бігун Ю. П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Представлені обов’язки студентів при проходженні практики, організація практики, методичні вказівки до складання звіту про практику, оцінювання практики. зміст практики та збір необхідного матеріалу при написанні звіту.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7192
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7192