Запис Детальніше

Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 8.09010201 «ТВ і ППТ» ОК

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 8.09010201 «ТВ і ППТ» ОК
 
Creator Польовий Л.В.
Яремчук О.С.
Варпіховський Р.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладений матеріал із дисципліни Проектування підприємств по переробці продуктів тваринництва" включає 6 розділів лекційного матеріалу (12 годин), 6 тем лабораторних занять (24 годин), передбачених курсом, крім того студент має виконати розрахунково-графічне завдання. Розрахована на спеціалістів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7194
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7194