Запис Детальніше

Методичні вказівки з організації самостійної роботи з дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва для студентів денної форми навчання спеціальності 8.09010201 ТВ і ППТ ОКР "Магістр"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з організації самостійної роботи з дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва для студентів денної форми навчання спеціальності 8.09010201 ТВ і ППТ ОКР "Магістр"
 
Creator Польовий Л.В.
Яремчук О.С.
Варпіховський Р.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчальна дисципліна "проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва", як складова частина навчальної програми підготовки студентів зі спеціальності "ТВ і ППТ" ОКР Магістр
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7196
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7196