Методичні вказівки з організації самостійної роботи з дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва для студентів денної форми навчання спеціальності 8.09010201 ТВ і ППТ ОКР "Магістр"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки з організації самостійної роботи з дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва для студентів денної форми навчання спеціальності 8.09010201 ТВ і ППТ ОКР "Магістр"
|
|
Creator |
Польовий Л.В.
Яремчук О.С. Варпіховський Р.Л. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Навчальна дисципліна "проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва", як складова частина навчальної програми підготовки студентів зі спеціальності "ТВ і ППТ" ОКР Магістр
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7196
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7196
|
|