Запис Детальніше

Експлуатація машин та обладнання. Методичні вказівки по оформленню звіту з експлуатаційно-виробничої практики студентами 4-го курсу за напрямом підготовки 6.100102 - "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експлуатація машин та обладнання. Методичні вказівки по оформленню звіту з експлуатаційно-виробничої практики студентами 4-го курсу за напрямом підготовки 6.100102 - "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва"
 
Creator Середа Л.П.
Кондратюк Д.Г.
Холодюк О.В.
Григоришен В.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Метою проходження експлуатаційно-виробничої практики з дисципліни “Експлуатація машин та обладнання” є закріплення студентами наукових основ інженерного забезпечення ефективного використання техніки та її роботоздатності, а також технологічних вимог з метою одержання запланованих кінцевих результатів виробництва сільськогосподарської продукції у конкретних природно-виробничих умовах господарства.
Для студентів 4-го курсу за напрямом підготовки 6.100102 - "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" виробнича практика є складовою частиною в підготовці інженерів-механіків. Це завершальний етап вивчення дисципліни “Експлуатація машин та обладнання”.
Методичні вказівки по оформленню звіту з експлуатаційно-виробничої практики дозволять студентам, скоротивши непродуктивні затрати часу, оформи звіт відповідно до робочої програми проходження практики.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7263
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7263