Основи фахової діяльності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основи фахової діяльності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Creator |
Бережнюк Н.А.
|
|
Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Навчальний посібник розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни «Основи фахової діяльності» з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП) для проведення практичних занять. Рекомендовано для студентів факультету ТВіППТ з напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7276
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7276
|
|