Запис Детальніше

Основи фахової діяльності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи фахової діяльності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Creator Бережнюк Н.А.
 
Subject Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчальний посібник розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни «Основи фахової діяльності» з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП) для проведення практичних занять. Рекомендовано для студентів факультету ТВіППТ з напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7276
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7276