Запис Детальніше

Контроль і ревізія. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030509 „ Облік і аудит”.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль і ревізія. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030509 „ Облік і аудит”.
 
Creator Михальчишина Л.Г.
Чудак Л.А.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації та завдання з курсу "Контроль і ревізія" є інформаційною базою для практичних занять з даного курсу.
Вивченню даної дисципліни передує опанування студентами знань зі статистики, теорії економічного аналізу, бухгалтерського обліку, фінансово-господарського контролю.
Методичні рекомендації та завдання вивчення курсу полягають в ознайомленні з організацією контролю і ревізії, правовими основами функціонування контролю і ревізії в Україні, оволодінні методичними прийомами перевірки фінансово-господарської діяльності підприємств. Основою для виконання завдань є ситуації, які моделюють певну частину фінансово-господарського стану підприємства.
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7317
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7317