Запис Детальніше

«Екологія».Методичні рекомендації для проведення лабораторно-практичних робіт та семінарських занять для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Екологія».Методичні рекомендації для проведення лабораторно-практичних робіт та семінарських занять для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології
 
Creator Разанов С.Ф.Вітер Н.Г.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни «Екологія» з врахуванням вимог кредитно модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП).
Рекомендовано для студентів денної та заочної форми навчання із спеціальності 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7357
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7357