Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи роботи з дисципліни «Технологія м'ясної галузі» Для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»,

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання самостійної роботи роботи з дисципліни «Технологія м'ясної галузі» Для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»,
 
Creator Бігун П.П.
Бігун Ю.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчальна дисципліна «Технологія м’ясної галузі» є складовою блоку навчальних дисциплін «Харчові технології» циклу самостійного вибору ВНЗ напряму підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія».
Курс «Технологія м’ясної галузі» є базовим для вивчення курсів «Загальна технологія харчових виробництв», «Методи контролю харчових виробництв», «Технохімічний контроль харчових виробництв», «Технологія продуктів забою», «Технологія переробки птиці», «Технологія переробки продукції тваринництва» а також технологій, обладнання та проектування виробництв вузького фахового спрямування.
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7364
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7364