Запис Детальніше

Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В.В.
Крижак Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни «Технологія бродильних виробництв».

Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7365
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7365