«Спеціалізоване м'ясне скотарство». Методичні вказівки до практичних занять студентами заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 8. 09010201 ТВіППТ).
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Спеціалізоване м'ясне скотарство». Методичні вказівки до практичних занять студентами заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 8. 09010201 ТВіППТ).
|
|
Creator |
Льотка Г.І.
Фабіянська О.Л. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання в детальному вивченні курсу дисципліни «Спеціалізоване м`ясне скотарство».
|
|
Date |
2013-12-25
2013-12-25 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7372
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7372
|
|