Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з розділу «Технологія виробництва інкубаційних яєць птиці різних видів» зі спеціальності 7. 090 102 «ТВіППТ» за напрямом підготовки 6. 090 102 «ТВіППТ».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з розділу «Технологія виробництва інкубаційних яєць птиці різних видів» зі спеціальності 7. 090 102 «ТВіППТ» за напрямом підготовки 6. 090 102 «ТВіППТ».
 
Creator Царук Л. Л.
Діхтярук Н.С.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Курсовий проект з технології виробництва продукції птахівництва є важливою складовою навчального процесу при підготовці технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва. Він спрямований на поглиблення спеціальних знань, набуття навичок наукової роботи, вміння користування методичною літературою і посібниками, проводити необхідні розрахунки і робити відповідні висновки.
У методичних вказівках викладена тематика проектів, приклади і методика виконання, орієнтовна структура, список рекомендованої літератури.
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7375
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7375