Запис Детальніше

Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 7.09010201 «ТВ і ППТ» ОКР «Спеціаліст».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 7.09010201 «ТВ і ППТ» ОКР «Спеціаліст».
 
Creator Польовий Л.В.
Яремчук О.С.
Варпіховський Р.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладений матеріал із дисципліни: «Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва» передбачає організацію самостійної роботи студентів спеціальності 7.09010201 «ТВ і ППТ» ОКР «Спеціаліст», що включає 6 розділів передбачених курсом.
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7378
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7378