Запис Детальніше

Планування виробництва кормів Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Планування виробництва кормів Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Панько В.В
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Планування виробництва кормів” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7388
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7388