Запис Детальніше

Зберігання та контроль якості кормів. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зберігання та контроль якості кормів. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
 
Creator Панько В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведено методичні вказівки для організації самостійної роботи, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу.
Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7393
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7393