Технологія виробництва продукції аквакультури. Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних занять для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції аквакультури. Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних занять для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
Creator |
Мушит С.О.
Грішин Б.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наведено методичні вказівки та форми запису для виконання лабораторно-практичних робіт. До тем, що відповідають робочій програмі дисципліни та подано перелік питань для підсумкового контролю знань.
|
|
Date |
2013-12-25
2013-12-25 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7395
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7395
|
|