Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції аквакультури. Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних занять для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції аквакультури. Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних занять для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Мушит С.О.
Грішин Б.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведено методичні вказівки та форми запису для виконання лабораторно-практичних робіт. До тем, що відповідають робочій програмі дисципліни та подано перелік питань для підсумкового контролю знань.
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7395
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7395