Стандарти на корми Методичні вказівки для практичних занять студентів заочної форми спеціальності 7.09010201– «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стандарти на корми Методичні вказівки для практичних занять студентів заочної форми спеціальності 7.09010201– «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Дмитрук І.В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки містять назви тем практичних занять та список рекомендованої літератури з дисципліни “Стандарти на корми”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання
|
|
Date |
2013-12-25
2013-12-25 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7398
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7398
|
|