Запис Детальніше

Фінансовий облік. Методичні вказівки для проведення навчальної практики студентам факультету обліку та аудиту денної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» ОКР «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансовий облік. Методичні вказівки для проведення навчальної практики студентам факультету обліку та аудиту денної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» ОКР «Бакалавр»
 
Creator Іщенко Я.П.
Плахтій Т.Ф.
Гуцаленко О.О
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Фінансовий облік. Методичні вказівки для проведення навчальної практики студентам факультету обліку та аудиту денної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» ОКР «Бакалавр» складаються окремих тем відповідно до програм навчальної практики із фінансового обліку. Теми представлені в методичних вказівках взаємопов’язані та взаємообумовлені і є моделлю наскрізної задачі яка містить: умови і завдання для відображення у відповідних первинних та зведених документах господарських операцій; групування інформації у регістрах журнально-ордерної форми; відкриття рахунків та обчислення оборотів і залишків по них; закриття операційних рахунків та визначення фінансових результатів.
 
Date 2013-12-25
2013-12-25
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7426
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7426