Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030509 – «Облік і аудит», «Облік і аудит» зі спеціалізацією «Фінансування і кредитування
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030509 – «Облік і аудит», «Облік і аудит» зі спеціалізацією «Фінансування і кредитування
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Чередниченко В.М. Вдовенко С.А. Чередниченко Л.І. Давимока О.В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розкрито програму вивчення дисципліни, яка охоплює теми від характеристики загальних принципів зберігання і переробки продукції рослинництва до технологічних прийомів, покращення якості. Приділена увага питанням нормування якості, новим способам зберігання та переробки, економічним і правовим основам в технології зберігання та переробки. Призначення для студентів факультету економіки та підприємництва. |
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7432
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7432
|
|