Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій» спеціалізація «Державне регулювання та управління в гал
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій» спеціалізація «Державне регулювання та управління в гал
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Чередниченко В.М. Чередниченко Л.І. Вдовенко С.А. Давимока О.В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розкрито програму вивчення дисципліни, яка охоплює теми від характеристики загальних принципів зберігання і переробки продукції рослинництва до технологічних прийомів, покращення якості. Приділена увага економічним, правовим основам в технології зберігання та переробки. Призначення для студентів факультету менеджменту. |
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7433
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7433
|
|