Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма для студентів агрономічного факультету із спеціальності 7.090101 Агрономія.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма для студентів агрономічного факультету із спеціальності 7.090101 Агрономія.
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Чередниченко В.М. Чередниченко Л.І. Вдовенко С.А. Давимока О.В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Висвітлено програму вивчення дисципліни, яка охоплює принципиконсервування продукції рослинництва, вимоги Державних стандартів до якості продукції, основи зберігання і переробки зернових мас, картоплі, насіння олійних, технічних культур, комбікормів і кормів рослинного походження. Розрахована на студентів агрономічного факультету |
|
Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7434
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7434
|
|