Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма для студентів агрономічного факультету із спеціальності 7.090101 Агрономія.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма для студентів агрономічного факультету із спеціальності 7.090101 Агрономія.
 
Creator Чернецький В.М.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Вдовенко С.А.
Давимока О.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Висвітлено програму вивчення дисципліни, яка охоплює принципиконсервування продукції рослинництва, вимоги Державних стандартів до якості продукції, основи зберігання і переробки зернових мас, картоплі, насіння олійних, технічних культур, комбікормів і кормів рослинного походження.
Розрахована на студентів агрономічного факультету
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7434
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7434