Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продцкції рослинництва: Методичні рекомендації щодо проведення комплексної контрольної роботи студентами вищих аграрних закладів ІІ–IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України зі спеціальн

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продцкції рослинництва: Методичні рекомендації щодо проведення комплексної контрольної роботи студентами вищих аграрних закладів ІІ–IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України зі спеціальн
 
Creator Чернецький В. М.
Чередниченко В. М.
Чередниченко Л. І.
Вдовенко С. А.

 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наводиться 30 варіантів формалізованих завдань рівнозначної складності прогармного матеріалу дисципліни для виконання комплексної контрольної роботи та правили її виконання, оформлення і оцінки знань викладачем.
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7435
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7435