Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України зі спеціальності 6.090101

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України зі спеціальності 6.090101
 
Creator Чернецький В.М.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Давимока О.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні лабораторних занять з технології зберігання та переробки продукції рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та зберіганні продукції рослинництва.
Розрахована на студентів агрономічного факультету
 
Date 2013-11-27
2013-11-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7436
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7436