Технологія переробки птиці. Навчальна програма для підготовки фахівців ОКР «спеціаліст» студентів напряму 7.09010201 факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах 11-1V рівнів акредитації Міністерств
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки птиці. Навчальна програма для підготовки фахівців ОКР «спеціаліст» студентів напряму 7.09010201 факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах 11-1V рівнів акредитації Міністерств
|
|
Creator |
Бігун П.П.
Бігун Ю.П. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дисципліна “Технологія переробки птиці” займає важливе місце у формуванні кваліфікованих фахівців з „Технології виробництва і переробки продукції тваринництва” спеціальності з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій переробки сировини з виготовленням якісних продуктів харчування та кормів тваринного походження.
|
|
Date |
2014-01-29
2014-01-29 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7487
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7487
|
|