Запис Детальніше

«Контроль якості оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - ІV рівнів акредитації з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інже

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Контроль якості оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - ІV рівнів акредитації з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інже
 
Creator Березовський І.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7489
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7489