Запис Детальніше

«Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясопродуктів» Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженері

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясопродуктів» Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженері
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Забезпечення якості продуктів харчування та їх безпеки для здоров`я людей - одне із основних завдань служби ветеринарної медицини.
Більшість продуктів харчування в останні десятиріччя містять у сво¬єму складі велику кількість (більше як 70%) забруднювачів хімічної та біологічної природи із навколишнього середовища, що потенційно не¬безпечні для здоров`я людей.
Здорове харчування - проблема багатогранна, і стосується практично усієї економіки держави. Тому ця проблема потребує єдиної державної політики.
У 1907 році в Україні прийнятий Закон "Про якість та безпеку хар¬чових продуктів і продовольчої сировини".
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7493
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7493