«Контроль якості, оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Контроль якості, оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного
|
|
Creator |
Березовський І.В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Курс на високу якість продукції харчової промисловості визначений законодавчою базою України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини є головним елементом докорінної перебудови економіки. Перехід України до ринкових відносин в економіці ставить завдання підвищення якості і конкурентоспроможності харчової продукції, покращення асортименту, харчової цінності, смакових якостей тощо. Серед харчових продуктів велике значення мають продукти тваринного походження, до яких відносяться зокрема м’ясо і м’ясопродукти, молочні продукти, яйця, риба, мед, які є невід’ємним елементом повноцінного харчування населення. |
|
Date |
2014-01-29
2014-01-29 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7498
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7498
|
|