Запис Детальніше

«Контроль якості, оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Контроль якості, оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного
 
Creator Березовський І.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Курс на високу якість продукції харчової промисловості визначений законодавчою базою України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини є головним елементом докорінної перебудови економіки.
Перехід України до ринкових відносин в економіці ставить завдання підвищення якості і конкурентоспроможності харчової продукції, покращення асортименту, харчової цінності, смакових якостей тощо. Серед харчових продуктів велике значення мають продукти тваринного походження, до яких відносяться зокрема м’ясо і м’ясопродукти, молочні продукти, яйця, риба, мед, які є невід’ємним елементом повноцінного харчування населення.
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7498
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7498