Запис Детальніше

Мікробіологія мясної галузі. Методичні вказівки до самостійних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія мясної галузі. Методичні вказівки до самостійних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
 
Creator Березовський І.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7499
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7499