Запис Детальніше

. Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Методичні вказівки з самостійної підготовки для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title . Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Методичні вказівки з самостійної підготовки для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові
 
Creator Бігун П. П.
Бігун Ю. П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки з самостійної підготовки для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», призначені для студентів денної форми навчання.
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7504
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7504