Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Скоромна О.І.
Польовий Л.В. Власенко В.В. Чудак Р.А. Гуцол А.В. Кучерявий В.П. Бережнюк Н.А. |
|
Subject |
Програми вступних фахових випробувань
Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Ступневість вищої освіти полягає у здобутті різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (ОКР) фахівців на відповідних етапах (ступенях) вищої освіти. Ступневість вищої освіти може бути реалізована як через безперервну програму підготовки, так і диференційовано, відповідно до структури ступневості. На навчання за програмами підготовки бакалаврів за скороченим терміном приймаються особи, які мають ОКР «Молодший спеціаліст» за спорідненими спеціальностями. Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра на базі ОКР «Молодший спеціаліст» забезпечує одночасне здобуття базової вищої освіти за напрямом підготовки та кваліфікації бакалавра. Нормативний термін навчання осіб, що мають освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за відповідною до напряму підготовки спеціальністю, зменшується на один-два роки. Особи, які успішно пройшли державну атестацію, отримують документи встановленого зразка про здобуття базової вищої освіти за відповідним напрямом підготовки та кваліфікації бакалавра. |
|
Date |
2014-01-29
2014-01-29 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7527
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7527
|
|