Запис Детальніше

Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Скоромна О.І.
Польовий Л.В.
Власенко В.В.
Чудак Р.А.
Гуцол А.В.
Кучерявий В.П.
Бережнюк Н.А.
 
Subject Програми вступних фахових випробувань
Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Ступневість вищої освіти полягає у здобутті різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (ОКР) фахівців на відповідних етапах (ступенях) вищої освіти. Ступневість вищої освіти може бути реалізована як через безперервну програму підготовки, так і диференційовано, відповідно до структури ступневості.
На навчання за програмами підготовки бакалаврів за скороченим терміном приймаються особи, які мають ОКР «Молодший спеціаліст» за спорідненими спеціальностями.
Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра на базі ОКР «Молодший спеціаліст» забезпечує одночасне здобуття базової вищої освіти за напрямом підготовки та кваліфікації бакалавра.
Нормативний термін навчання осіб, що мають освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за відповідною до напряму підготовки спеціальністю, зменшується на один-два роки.
Особи, які успішно пройшли державну атестацію, отримують документи встановленого зразка про здобуття базової вищої освіти за відповідним напрямом підготовки та кваліфікації бакалавра.
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7527
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7527