Запис Детальніше

Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Скоромна О.І.
Польовий Л.В.
Власенко В.В.
Чудак Р.А.
Гуцол А.В.
Кучерявий В.П.
Бережнюк Н.А.
 
Subject Програми вступних фахових випробувань
Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Ступневість вищої освіти полягає у здобутті різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (ОКР) фахівців на відповідних етапах (ступенях) вищої освіти. Ступневість вищої освіти може бути реалізована як через безперервну програму підготовки, так і диференційовано, відповідно до структури ступневості.
Підготовка фахівців у Вінницькому національному аграрному університеті здійснюється за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Молодший спеціаліст», «Бакалавр», «Спеціаліст» і «Магістр» за відповідними освітньо-професійними програмами ступенево або неперервно залежно від вимог до рівня оволодіння сукупністю умінь та навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності.
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7529
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7529