Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва студентами денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.09010201
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва студентами денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.09010201
|
|
Creator |
Польовий Л.В.
Яремчук О.С. Варпіховський Р.Л. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладений матеріал із дисципліни Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва" включає 6 розділів лекційного матеріалу (12 годин), 6 тем лабораторних занять (24 годин), передбачених курсом. Методичні вказівки розраховані на спеціалістів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Date |
2014-01-29
2014-01-29 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7530
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7530
|
|