Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва студентами денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.09010201

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва студентами денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.09010201
 
Creator Польовий Л.В.
Яремчук О.С.
Варпіховський Р.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладений матеріал із дисципліни Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва" включає 6 розділів лекційного матеріалу (12 годин), 6 тем лабораторних занять (24 годин), передбачених курсом. Методичні вказівки розраховані на спеціалістів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7530
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7530