Технології виробництва продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт та нормативного обсягу самостійної роботи студентами студентами факультету механізації ОКР «Спеціаліст», «Магістр» напряму підготовки 7 (8). 100102
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технології виробництва продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт та нормативного обсягу самостійної роботи студентами студентами факультету механізації ОКР «Спеціаліст», «Магістр» напряму підготовки 7 (8). 100102
|
|
Creator |
Цицюра Я.Г.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Мета навчальної дисципліни. Навчальна дисципліна "Технології виробництва продукції рослинництва" спрямована на формування у майбутніх фахівців системи знань з виробництва продукції рослинництва і тваринництва, умінь щодо раціонального вибору і ефективною застосування сільськогосподарської техніки з метою підвищення продуктивності праці і зниження собівартості продукції. Дисципліна знайомить майбутнього інженера з умовами роботи техніки та технологічними вимогами до процесів і машин.
|
|
Date |
2014-02-26
2014-02-26 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7578
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7578
|
|