Запис Детальніше

Технології виробництва продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт та нормативного обсягу самостійної роботи студентами студентами факультету механізації ОКР «Спеціаліст», «Магістр» напряму підготовки 7 (8). 100102

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технології виробництва продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт та нормативного обсягу самостійної роботи студентами студентами факультету механізації ОКР «Спеціаліст», «Магістр» напряму підготовки 7 (8). 100102
 
Creator Цицюра Я.Г.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Мета навчальної дисципліни. Навчальна дисципліна "Технології виробництва продукції рослинництва" спрямована на формування у майбутніх фахівців системи знань з виробництва продукції рослинництва і тваринництва, умінь щодо раціонального вибору і ефективною застосування сільськогосподарської техніки з метою підвищення продуктивності праці і зниження собівартості продукції. Дисципліна знайомить майбутнього інженера з умовами роботи техніки та технологічними вимогами до процесів і машин.
 
Date 2014-02-26
2014-02-26
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7578
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7578